Vyoupoint Films

Volledige ontzorging en
optimaal eindresultaat

Bij Vyoupoint hanteren we een stappenplan dat zijn meerwaarde al meermaals bewezen heeft. Zo ben jij zeker van een optimaal resultaat, terwijl wij gestructureerd te werk kunnen gaan.

Dit stappenplan garandeert een volledige ontzorging en een perfect eindresultaat. Zo kom je als klant niet voor verrassingen te staan. Wees gerust: wij kennen ons vak.

Het productie proces

1. PRE-PRODUCTIe

Op basis van onze standaard vragenlijst krijgen we van jou een briefing binnen. Vervolgens stellen we onze aanpak voor, schrijven het script, werken we optioneel een storyboard uit en komen we met een shotlist.

Verder leggen we in overleg ook de filmlocaties vast, de personen die zullen figureren en bekijken we de benodigde apparatuur. We plannen de opnames en leggen ook meteen de datum van oplevering vast.

2. ProDUCTIE

Yes, de grote dag: we gaan filmen. Geen stress, want alles is tot in de puntjes voorbereid, waardoor alles vlot en volgens planning verloopt.

3. POST-PRODUCTIE

In de 1e edit worden de beelden geselecteerd en editen we de opnames volgens het afgesproken script. Indien nodig zorgen we ook voor een voice-over.

In de 2e ronde worden eventuele correcties aangebracht, zorgen we voor de kleur- en audiobewerking en voegen we eventuele graphics en/of 2D-animaties toe.

Tenslotte  voorzien we de film indien gewenst van ondertiteling. Daarna is het alleen nog maar genieten van het resultaat.

Meer weten over onze aanpak?

Wil je meer weten over onze werkwijze, de mogelijkheden en hoe we jouw verhaal aanpakken? Maak een afspraak en we komen samen tot een geweldig resultaat.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

De inhoud van deze pagina is beveiligd.