Vyoupoint Films

High-end filmkwaliteit voor een voordelige prijs

De trailervideo is geïnspireerd op het idee van een filmtrailer en brengt de kernpunten van jouw bedrijf op een onderscheidende manier in beeld.

Waarom vinden de meeste mensen het zo interessant om een filmtrailer te kijken? Het is de spanning, de opbouw en het gevoel dat je krijgt van de beelden en muziek, toch? Dit is precies wat wij vertalen naar een promotievideo voor jouw bedrijf. Een video van 1,5 minuut die jouw doelgroep nieuwsgierig maakt en de aandacht trekt.

Anders dan onze maatwerkproducties maken we bij dit format gebruik van standaard elementen en een snellere doorlooptijd, waardoor we een voordeligere prijs kunnen hanteren. Maar ook bij deze trailervideo kun je rekenen op high-end filmkwaliteit en ontzorgen we je gedurende het gehele productie-proces.

Showreel

We laten onze beelden graag voor zich spreken. Bekijk onderstaande video voor een overzicht van producties voor diverse bedrijven door heel Nederland en het verhaal achter onze aanpak.

Vanaf € 1.495,-

Vanaf een halve dag filmen en uit te breiden met extra opties zoals drone opnames, geluidseffecten, meertalige ondertiteling etc.

Benieuwd naar wat dit format voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte, of neem direct contact op.

Vraag een offerte aan

  Vragen
  Contactgegevens

  Voorbeelden

  Hieronder vind je een aantal voorbeelden met het verhaal achter de video; zowel in standaard (16:9) als social media formaat.

  Strak Studios | Exclusieve buitenruimtes

  Strak Studios is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van exclusieve buitenruimtes. De persoonlijke drive van de oprichter van Strak Studios vormde de basis voor het verhaal van deze video. Het bedrijf is ontstaan vanuit zijn liefde voor het buitenleven en creëren van mooie omgevingen.

  Hieruit volgde de wens om bij te dragen aan een stukje levensgeluk voor andere mensen. Een hele mooie drijfveer die we in combinatie met de veelzeggende beelden gebruikt hebben om de kijker mee aan de hand te nemen in een visuele tour ‘door’ het bedrijf.

  Hans van Gerwen | Edelsmit

  Passie voor het vak en de wens om dingen te maken die echt bijzonder zijn, is voor edelsmid Hans van Gerwen altijd zijn drive geweest. Om datgene te kunnen maken wat hij in zijn hoofd heeft, daagt hij zichzelf al jarenlang uit om technisch steeds beter te worden.

  Zijn persoonlijk verhaal in combinatie met beelden van zijn bijzondere creaties geven een authentiek beeld van zijn vakmanschap voor mensen die op zoek zijn naar iets exclusiefs.

  YIP Boutique | Hair & Skincare

  De naam YIP staat voor ‘Your Identity is our Passion’. In deze alles-in-een salon draait het om de unieke identiteit van de klant. Hoe die zich voelt of graag wil voelen. YIP belichaamt persoonlijke aandacht en eerlijkheid, duurzame producten en specialistisch en persoonlijk advies.

  In deze video wilden we niet alleen de passie en professionaliteit van het team laten zien. We vonden het ook belangrijk om het warme huiskamergevoel over te brengen, iets wat de mensen van YIP net zo belangrijk vinden.

  Het productie proces

  1. PRE-PRODUCTIe

  Na een eerste telefonisch gesprek ontvang je van ons een vragenlijst die je invult op basis waarvan je een offerte ontvangt. Na akkoord van de offerte schrijven we aan de hand van jouw input het voice over script waaruit ook de benodigde shots volgen. 

  Na akkoord van het script leggen we in overleg de filmlocatie(s) vast en de personen die zullen meewerken. We plannen de opnames en spreken de datum van oplevering af.

  Dit is ook het moment waarop jullie de benodigde informatie en bestanden van je huisstijl aanleveren, wat we later bij de edit nodig hebben.

  2. ProDUCTIE

  Op de geplande dag gaan we gaan filmen volgens het afgesproken script. Afhankelijk van het aantal shots en locaties neemt dit doorgaans een halve tot hele dag in beslag. 

  Dankzij de vastgestelde shotlist kunnen de opnames vlot en volgens planning verlopen. Anders dan bij bijvoorbeeld een bedrijfsdocumentaire hoeven er geen interviews afgenomen te worden, het gaan alleen om sfeerbeelden die het voice over verhaal visueel ondersteunen.

  3. POST-PRODUCTIE

  Voor de 1e edit kiezen we eerst passende, rechtenvrije achtergrondmuziek uit een speciaal hiervoor aangemaakte collectie. De voice-over wordt ingesproken en met de muziek gecombineerd tot een tijdlijn van 1,5 minuut.

  Daarna worden de beelden geselecteerd en editen we de opnames volgens het afgesproken script. Van deze 1e edit ontvang je een online link. In de 2e ronde worden eventuele kleine correcties aangebracht en (indien besteld) een 2e formaat (staand of liggend) ge-edit. 

  De staande formaten (9:16) voor social media worden altijd van ondertiteling voorzien. Voor het standaard 16:9 formaat is dat optioneel.

  Meer weten over onze aanpak?

  Vanaf € 1.495 (ex. btw) heb je al een onderscheidende promotievideo voor jouw bedrijf. Wil je toch liever maatwerk? Laat het ons weten. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.

  This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

  De inhoud van deze pagina is beveiligd.