Vyoupoint Films

High end cinematografische kwaliteit voor een voordelige prijs

De trailervideo is geïnspireerd op het idee van een filmtrailer en brengt de kernpunten van jouw bedrijf op een onderscheidende manier in beeld.

Waarom vinden de meeste mensen het zo interessant om een filmtrailer te kijken? Het is de spanning, de opbouw en het gevoel dat je krijgt van de beelden en muziek, toch? Dit is precies wat wij vertalen naar een promotievideo voor jouw bedrijf. Een video die jouw doelgroep nieuwsgierig maakt en de aandacht trekt.

Anders dan onze maatwerkproducties maken we bij dit format gebruik van standaard elementen en een snellere doorlooptijd, waardoor we een voordeligere prijs kunnen hanteren. Maar ook bij deze trailervideo kun je rekenen op high-end cinematografische kwaliteit.

Voorbeelden

Strak Studios | Exclusieve buitenruimtes

Strak Studios is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van exclusieve buitenruimtes. De persoonlijke drive van de oprichter van Strak Studios vormde de basis voor het verhaal van deze video. Het bedrijf is ontstaan vanuit zijn liefde voor het buitenleven en creëren van mooie omgevingen.

Hieruit volgde de wens om bij te dragen aan een stukje levensgeluk voor andere mensen. Een hele mooie drijfveer die we in combinatie met de veelzeggende beelden gebruikt hebben om de kijker mee aan de hand te nemen in een visuele tour ‘door’ het bedrijf.

YIP Boutique | Hair & Skincare

De naam YIP staat voor ‘Your Identity is our Passion’. In deze alles-in-een salon draait het om de unieke identiteit van de klant. Hoe die zich voelt of graag wil voelen. YIP belichaamt persoonlijke aandacht en eerlijkheid, duurzame producten en specialistisch en persoonlijk advies.

In deze video wilden we niet alleen de passie en professionaliteit van het team laten zien. We vonden het ook belangrijk om het warme huiskamergevoel over te brengen, iets wat de mensen van YIP net zo belangrijk vinden.

Het productie proces

1. PRE-PRODUCTIe

Na een eerste gesprek ontvang je van ons een offerte en een vragenlijst die je invult. Na akkoord van de offerte schrijven we aan de hand van jouw input het voice over script waaruit ook de benodigde shots volgen. 

Na akkoord van het script leggen we in overleg de filmlocatie(s) vast en de personen die zullen meewerken. We plannen de opnames en spreken de datum van oplevering af.

Dit is ook het moment waarop jullie de benodigde informatie en bestanden van je huisstijl aanleveren, wat we later bij de edit nodig hebben.

2. ProDUCTIE

Op de geplande dag gaan we gaan filmen volgens het afgesproken script. Afhankelijk van het aantal shots en locaties neemt dit doorgaans een halve tot hele dag in beslag. 

Dankzij de vastgestelde shotlist kunnen de opnames vlot en volgens planning verlopen. Anders dan bij bijvoorbeeld een bedrijfsdocumentaire hoeven er geen interviews afgenomen te worden, het gaan alleen om sfeerbeelden die het voice over verhaal visueel ondersteunen.

3. POST-PRODUCTIE

Voor de 1e edit kiezen we eerst passende, rechtenvrije achtergrondmuziek uit een speciaal hiervoor aangemaakte collectie. De voice-over wordt ingesproken en met de muziek gecombineerd tot een tijdlijn van 1,5 minuut.

Daarna worden de beelden geselecteerd en editen we de opnames volgens het afgesproken script. Van deze 1e edit ontvang je een online link. In de 2e ronde worden eventuele kleine correcties aangebracht en (indien besteld) een 2e formaat (staand of liggend) ge-edit. 

Liggende formaten leveren we zowel met als zonder NL ondertiteling. De staande formaten (voor social media) worden hier standaard van voorzien.

Meer weten over onze aanpak?

Vanaf € 1.495 (ex. btw)heb je al een onderscheidende promotievideo voor jouw bedrijf. Benieuwd naar wat dit format voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

De inhoud van deze pagina is beveiligd.