Vyoupoint Films
Monique Fuchs
Eigenaar/Producent

Een glasheldere boodschap
die de juiste snaar raakt

Vyoupoint barst van de creativiteit. Met een frisse kijk op beeld vertellen we jouw verhaal op een pakkende manier. Samen streven we naar een overtuigend verhaal, waarin emotie getoond mag worden. Een verhaal dat aanspreekt en niet alleen gericht is op het hoofd, maar ook het hart van de kijker.

Onze drijfveer? Passie voor het filmvak! Samen werken we aan een videoproductie die jouw boodschap glashelder overbrengt en toch de juiste snaar raakt. Reken op een filmische benadering, waarbij we een heel stuk verder gaan dan de ‘standaard’ videoproducties die je ongetwijfeld geregeld ziet. Ja, dat is voor jouw bedrijf haalbaar en nee, dat kost geen fortuin. Wij staan voor betaalbare bedrijfsfilms met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.

Waar we naar streven bij Vyoupoint

Bij Vyoupoint hechten we aan een aantal belangrijke pijlers. Onderstaande zaken zijn voor ons vanzelfsprekend in onze werkwijze.

WIJ WERKEN SAMEN MET JOU

Het gaat om jouw verhaal dus jouw input is belangrijk. Wij zorgen vervolgens voor de extra creativiteit, een frisse blik en maken met onze professionele skills jouw bedrijfsfilm een plezier om naar te kijken.

ORIGINALITEIT

Zit jij nog op de gebaande paden? Wij niet! Wij zorgen voor een verhaal zodat je boodschap blijft hangen. Ongeacht de sector, want ook in het onderwijs en voor organisaties gaan we aan de slag.

DE BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

Ons kleinschalig, maar professioneel team staat garant voor topkwaliteit. Op het vlak van prijs-kwaliteit willen we steeds de beste zijn. Wij beschikken over high end apparatuur en daar pluk jij als klant de vruchten van.

DIRECTE COMMUNICATIE

De communicatielijnen zijn kort, dat werkt vlotter, efficiënter en goedkoper.

Zet in op video

Vandaag de dag kun je niet meer om video en film heen. Logisch, want op deze manier kun je op pakkende en toch korte manier heel wat info overbrengen. Zowel op social media, je website als andere kanalen is video onmisbaar. Video blijft hangen, zorgt voor meer rendement, awareness en beleving van jouw bedrijf of product. Waarom zou je die kans laten liggen?

Met onze video’s en bedrijfsfilms prikkelen we alle zintuigen, overtuigen we en raken we je doelgroep. Beeld, tekst, muziek, … Wij zorgen voor de perfecte mix.

Weten wat video voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

De inhoud van deze pagina is beveiligd.